Відкриття соціального проекту "З Києвом і для Києва" кафедрою практичної психології

21 жовтня 2017 року відбувся захід, присвячений відкриттю соціального проекта «З Києвом і для Києва».  Кафедру практичної психології Інституту людини представляли доценти, кандидати психологічних наук Грубі Тамара Валеріївна, Музиченко Ірина  Вікторівна та старший викладач кафедри, кандидат психологічних наук Краєва Оксана Анатоліївна, студенти 3 курсу та магістри 6 курсу спеціальності «Практична психологія».

 

proforiyentatsiyna robota 1

 

Під час заходу була проведена профорієнтаційна робота серед населення. Зверталась увага на спеціальності, які молоді люди можуть отримати в Київському університеті імені Бориса Грінченка. Крім того, співробітники кафедри наголошували на підготовці практичних психологів Інституту людини, інформували про особливості навчання практичних психологів.

Також функціонував консультативний пункт «Психологія в долонях». Співробітники кафедри та студенти спілкувалися з батьками та дітьми. Співробітники кафедри відповідали на питання батьків стосовно психологічних особливостей розвитку дітей, надавали практичні рекомендації щодо їх вікових особливостей. Студенти проводили різноманітні вправи та ігри з дітьми (перевіряли дитячу моторику, складали пазли, повторювали овочі та фрукти, розмальовували картинки, рахували тощо).