Відвідування парку «Україна в мініатюрі»

02.10. 2017 р. третьокурсники спеціальності «практична психологія» ППб-1-15-4.0д разом із куратором, старшим викладачем кафедри практичної психології Краєвою Оксаною Анатоліївною відвідали парк «Україна в мініатюрі».

 

muzey 02 17 1

 

 

Під час екскурсії студенти змогли відчути принади кожного куточка нашої країни, охопити поглядом всі її найцікавіші місця, побувати одночасно у Києві, Львові, Харкові та Кам’янці-Подільському з їх славетними мостами, церквами та замками.

У міні-містечку просто неба є свій маленький Хрещатик з Майданом Незалежності, а міні-Дніпро перетинає п’ять головних мостів: Московський, Пішохідний, Патона, Метро та Південний. У парках та скверах міні-Києва розташувались пам’ятники найбільш відомим діячам культури, політики та мистецтва України, а в аеропорту «Бориспіль» приземлились літаки з різних куточків світу.

В парку «Україна в мініатюрі» студенти заново відкрили для себе всю Україну: побачили незабутні палаци Криму, гори та замки Західної України, фортеці Поділля і пам’ятки Одеси.

Історичні місця Батьківщини, виконані в макетах, які було виготовлено в масштабі 1:33, залишили юнакам і дівчатам незабутні враження.