Психологічна гра: Мафія в Інституті людини

Психологічна гра: Мафія в Інституті людини Київського імені Бориса Грінченка

Грати в Мафію поступово стає гарною традицією для студентів університеті Грінченка. Так 11 березня на території Інституті людини Київського імені Бориса Грінченка за підтримки Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Інституту людини та Київського Студентського Плейбек-Театру була проведена чергова психологічна гра Мафія. 

 

 O Rafikov Mafia KPP IL1

Ведучими заходу були:
Рафіков Олександр Римович – аспірант кафедри практичної психології Інститут людини, Київського інституту імені Бориса Грінченка.
Загреба Станіслав Олександрович - Методист Факультету по роботі з іноземними студентами Національного Авіаційного Університету.
    Гра Мафія – це захоплююча рольова гра для групи людей, що зібралися разом. У гру “Мафія” грають від 10 людей. Мета гри “Мафія” для мирних жителів вичислити і це означає - знищиити мафію, для мафії – вичислити  всіх мирних жителів.
   Гра складається з двох основних компонентів: психологічного і математичного. Спочатку, так як автори гри були математичних факультетів, про психологічний аспект ніхто і не здогадувався. Математичний компонент полягав у тому, що гравцям кожного дня необхідно було запам'ятовувати, хто за кого голосував і ким опинявся той, за кого голосували. У важливі моменти легко визначити, що той, хто голосував частіше за чесних, швидше за все - мафія.
    Психологічний компонент полягає у володінні акторськими даними, щоб переконувати інших у своїй чесності, а також сильним даром переконати інших при голосуванні за "нечесних" гравців.


Гості психологічної гри Мафія отримали багато позитивних вражень та цінний досвід ораторського мистецтва. Дякуємо всім учасникам гри за участь. Сподіваємось що цей день залишив лише приємні спогади усім учасникам гри. До нових зустрічей!