Метод психодрами - знайомство в дії

     В межах проведення Тижня кафедри практичної психології, на запрошення доцента кафедри О.М. Тохтамиша, здійснено практично-орієнтоване ознайомлення студентів психологів та клінічних психологів з психодраматичним методом спеціалістами Европейської асоціації психодрами Анною Войтенко та Оксаною Зайкіною.

metod psychodramu KPP 2016 2

     Фахівцями було надано не лише інформаційне повідомлення щодо ефективності дії психодрами, як терапевтичного методу, зазначені особливості проведення технік, а й здійснено повноцінну психодраматичну терапію одного з випадків учасниці групи.

metod psychodramu KPP 2016

     Основна терапевтична групова робота включала поетапне представлення різноманітних та ефективних технік роботи психодрама-терапевта.

metod psychodramu KPP 2016 4

   Студенти як Інституту людини, так і слухачі курсів підвищення кваліфікації проявили не аби який інтерес щодо практичного впливу методу на вирішення психологічних проблем людини. Дехто виявив навіть бажання в подальшому професійному майбутньому займатися саме психодрама-терапією. Кафедра практичної психології висловлює щиру вдячність спеціалістам Европейської асоціації психодрами Анні Войтенко та Оксані Зайкіній.