Гостьовий семінар «Гештальт-терапія на кожний день»

17 листопада 2016 року в рамках Тижня кафедри був проведений гостьовий семінар «Гештальттерапія на кожний день». Організаторами від кафедри виступили доцент Маланьїна Т.М. та доцент Циганчук Т.В. Семінар проводила психолог з 20-річним стажем роботи, гештальт-терапевт, тренер, супервізор, ведуча навчальних груп, ведуча практичного курсу з підготовки спеціалістів по роботі з дітьми та сім’єю (модель Вайолет Оклендер) Наталія Заболотна.

Geschtaltterapia na kojnui den Tyjden kafedru KPP 2016 foto2

Наталія Заболотна працює з батьками та дітьми в дитячому відділенні Інституту Раку: робота з втратою, горем, страхами, тривогою, депресивними станами, агресивними почуттями, психосоматикой, гармонізація відносин в парах лікар-пацієнт, батько -дитина. На семінарі психолог розповіла студентам про особливості методу гештальт-терапії.

Geschtaltterapia na kojnui den Tyjden kafedru KPP 2016 foto1

Матеріал було подано логічно та системно – від теорії, а саме, як гештальт-психологія «здобувала» свій метод в контексті психотерапії, до практики - як гештальт-терапія застосовується при «розмаїтті проблем особистості». Наталія наводила приклади зі свого практичного досвіду, давала можливість присутнім розмірковувати та знаходити рішення стосовно наведених прикладів. Зустріч неймовірно вразила своєю цікавістю, глибиною та дійсно «практично-орієнтованою психологічністю»!

Geschtaltterapia na kojnui den Tyjden kafedru KPP 2016 foto3

Кафедра практичної психології висловлює подяку Наталії Заболотній за завітання до нас в гості та транслювання студентам, яким саме повинен бути психотерапевт-професіонал.

Гостьовий семінар «Гештальт-терапія на кожний день»