Training of internal freedom «Виховання внутрішньої свободи»

17.11.2016р.  о 16.00 в межах Тижня кафедри практичної психології відбулося проведення тренінгу режисером, педагогом, практичним психологом В.В. Семенцовим та його ученицею, практичним психологом, акторкою Любарською А.В. «Виховання внутрішньої свободи», мета якого полягала у визначенні шляхів усвідомлення особистісного творчого потенціалу і вміння ефективно використовувати його, за організацією старшим викладачем кафедри О.В. Ганкевич. 

KPP Vykhovannya vnutrishnoyi svobody Hankevych1

 

У тренінгу взяли участь студенти 5 курсу напрямку підготовки “практична психологія” та слухачі курсів підвищення кваліфікації.

 

Учасники тренінгу змогли ознайомитися з ключовими правилами переконливого та вільного спілкування, з необхідністю зняття «броні характеру», тобто бар'єрів сприйняття-реактивності, сформованих попереднім життям; з правилами набуття навичок саморегуляції як самоврядування психофізіологічними процесами.

KPP Vykhovannya vnutrishnoyi svobody Hankevych2

 

Студенти мали вдалу можливість практично перевірити запропоновані вправи та методики на собі.

KPP Vykhovannya vnutrishnoyi svobody Hankevych3

 

За допомогою тренера учасникам вдалося усвідомити важливість визначення шляхів особистісного творчого потенціалу, вміння ефективно використовувати його та набути навички оволодіння новими станами свідомості.

 

Кафедра практичної психології висловлює вдячність режисеру, педагогу, практичному психологу В.В. Семенцову за трансляцію власного практичного досвіду психологічної діяльності.

Training of internal freedom «Виховання внутрішньої свободи»