Літня школа із вдосконалення курсів із моніторингу та оцінки для викладачів вищих навчальних закладів

У рамках реалізації проекту МБФ "Альянс громадського здоров'я" з технічної допомоги у сфері моніторингу і оцінки та ефективного використання даних (METIDA) за підтримки Центрів з контролю і профілактики захворювань (Атланта, США) згідно з Надзвичайним планом Президента США по боротьбі зі СНІДом (PEPFAR) співробітники Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка - заступник директора з наукової роботи, к.пед.н., доц. Т.Л. Лях, заступник директора з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи, к.пед.н. Р.О. Павлюк та доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, к.пед.н., доц. Т.П. Спіріна - успішно пройшли навчання в рамках тренінгу "Літня школа із вдосконалення курсів із моніторингу та оцінки для викладачів вищих навчальних закладів", що проходило в м. Одеса із 7 по 11 серпня 2017 року.
 
summer school 1
 
У рамках тренінгу учасники мали змогу освіжити теоретичні знання в царині моніторингу і оцінювання, вдосконалити навчальні програми із моніторингу та оцінювання, розробити та вдосконалити контрольні завдання, тести та кейси для курсів із моніторингу та оцінювання.
 
Учасниками тренінгу були представники із більше, ніж 10 вишів України різного профілю, а тренерами були представники Каліфорнійського університету (м. Сан-Франциско, США) Natan Smith та Rikita Merai.