Наукова цукерня Інституту людини 2017

15 травня 2017 року в межах Фестивалю науки Київського університету імені Бориса Грінченка у Інституті людини відбулася Наукова цукерня

 

nayka 26 

 

Участь у заході взяло понад 500 осіб: викладачі, аспіранти та студенти Київського університету імені Бориса Грінченка, знані науковці у царині соціальної роботи та психології, практики, батьки та діти територіальної громади м. Києва. 

 

Наукова цукерня запропонувала усім відвідувачам 20 тематичних «столиків», за якими одночасно обговорювалися найцікавіші теми із соціальної роботи, психології, корекційної й інклюзивної освіти, та які модерували досвідчені спікери. Відвідувачі цукерні мали змогу взяти участь лише в одному із заходів двох хвиль. 

 

 

Наукова цукерня запропонувала відвідувачам та спікерам неформальний спосіб комунікації. Спільно за одним «столиком» опинилися і досвідчені науковці, і молоді дослідники, студенти, учні, їхні батьки та інші представники територіальної громади. Такий формат дозволив модераторам тематичних столиків не лише презентувати результати наукового дослідження або ж наукову ідею, а й отримати зворотній зв’язок, рекомендації на підсилення дослідження, почути критичну думку від колег та пересічних громадян. Для відвідувачів Наукової цукерні було створено можливість для занурення у наукову тему, наукової рефлексії, участі у наукових дослідженнях.

 

 Так, на запрошення кафедри практичної психології до Інституту людини завітали яскраві професіонали з авторськими розробками. 

 

Детальніше...

 

 

 

 

Дякуємо учасникам, натхненним спікерам за наукові смаколики! Ми переконані, наука – це цікаво…і солодко від відкриттів! До зустрічі на Науковій цукерні Інституту людини 2018!