Українська жестова мова (заняття №2)

Доброго дня, шановні студенти та викладачі!

Ми вже успішно провели своє перше онлайн заняття минулої суботи... і тоді зібралося аж 50 спраглих до нових знань людей! Залюбки анонсуємо, що цієї суботи - 4 квітня 2020 року о 14:00 відбудеться друге заняття у рамках курсу вивчення жестової мови! Вчитимемо нові жести, практикуватимемося та продовжимо розмову про особливості сприймання людини з порушенням слуху. Заняття пройде у режимі онлайн на платформі Webex!

zesty 04 04 2020

Завантажуй собі онлайн платформу Webex і не зволікай! Реєструйся за наступнип посиланням на це заняття. Чекаємо саме на тебе! Долучайся — заглиблюватимемося у яскравий світ тиші, образів і жестів разом! Гучні Жести: https://www.facebook.com/LoundGestures/?epa=SEARCH_BOX

Нагадуємо, що усе це стало можливим завдяки науковій колаборації молодих науковців Університетського коледжу і кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Університету Грінченка! А саме: авторів проєктів "Відчуй мову" та "Гучні жести", що перемогли у Всеукраїнській науково-практичній конференції "Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації".