Наукова цукерня. Ворк-шоп «Ефективна презентація, або що потрібно знати, щоб Ваш виступ був переконливим і незабутнім»

«Наукова цукерня» Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка запрошує студентів груп СРм-1-15-2.0д та СПм-1-15-2.0д взяти участь у ворк-шопі «Ефективна презентація, або що потрібно знати, щоб Ваш виступ був переконливим і незабутнім» (15 травня, 11.55-12.55, Інститут людини, проспект Павла Тичини, 17, ауд. 223).

 

prezentatcia

 

У сучасного фахівця соціальної сфери має бути усе бездоганно: якість послуг, уміння спілкуватися та встановлювати і налагоджувати партнерські стосунки, зовнішній вигляд… Але звертати увагу потрібно не тільки на свій зовнішній вигляд, але й на оформлення своєї презентації. Сучасні технології дозволяють зробити свій виступ та презентацію максимально успішними, яскравими та незабутніми.

 

Під час ворк-шопу учасники дізнаються про усі «фішки» ефективних презентацій та зможуть створити свою яскраву, переконливу презентацію та підготуватися до незабутнього захисту наукових досліджень. 

 

Ведуча заходу:

  • Снітко Марина Аркадіївна, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.