Наукова цукерня. Презентаційний тренінг «Формування емоційного інтелекту дитини у процесі використання педагогічної технології «Лялька як персона»

"Наукова цукерня" Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка запрошує усіх бажаючих взяти участь у презентаційному тренінгу «Формування емоційного інтелекту дитини у процесі використання педагогічної технології «Лялька як персона» (15 травня, 09.55-11.15, Інститут людини, проспект Павла Тичини, 17, ауд. 319).

 

Lyalko teraphy KSPKIO IL

 

 

Ви вважаєте, що сучасний підхід до виховання дітей потребує нових поглядів та стилю поведінки педагогів? Хочете бути другом для дітей, якого вони поважають? Прагнете бути на одному рівні з дітьми, вчити їхній легко вирішувати конфліктні ситуації та розкривати їх потенціал? Дайте шанс дітям відкрити свій власний світ. Почути їх Вам допоможе Лялька-персона! Це не просто іграшка чи маріонетка. Це справжній друг дітей, який має власний характер, історію життя та погляди. Інноваційна педагогічна технологія «Лялька як персона» використовується лише в декількох країнах світу. Ви маєте унікальну можливість познайомитися з новою методикою на тренінгу «Лялька як персона»!

 

 

Модератор: Мартинчук Олена Валеріївна, кандидат педагогічних наук, доцент, керівник Інклюзивного клубу.

Ведучі: Царенко Юлія, Яремчук Юлія, члени Інклюзивного клубу, студентки ІV курсу спеціальності «Корекційна освіта (логопедія)».