Наукова цукерня. Майстер-клас «SMART-цілі як чинник успіху команди супроводу дитини з аутизмом»

«Наукова цукерня» Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка запрошує всіх бажаючих взяти участь майстер-класі «SMART-цілі як чинник успіху команди супроводу дитини з аутизмом».

(15 травня, 11.35-12.55, Інститут людини, проспект Павла Тичини, 17, 327 ауд.)

 

Фото зі слоненям

 

 

На майстер-класі «SMART-цілі як чинник успіху команди супроводу дитини з аутизмом» учасники відкриють для себе переваги сучасного підходу до надання кваліфікованої допомоги дітям з особливими потребами, в основі якого – конкретні й вимірювані SMART-цілі. Це буде майданчик з оволодіння технологією складання таких цілей і створення плану їх досягнення командою супроводу дитини.

 

Ведуча: Тетяна  Вікторівна Скрипник, д.психол.н., с.н.с., професор кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти, автор монографії „Феноменологія аутизму” (2010 р.); керівник наукової групи й співавтор першої в Україні програми для дітей з аутизмом „Комплексна програма розвитку дітей дошкільного віку з аутизмом „Розквіт” (2012); автор численних посібників, серед яких: „Стандарти психолого-педагогічної допомоги дітям з розладами аутистичного спектра” (2013 р.), „Технології психолого-педагогічного супроводу дітей з аутизмом в освітньому просторі” (2015 р.). Випускниця програми Legacy International „Розвиток інклюзивного навчання” (США, Вірджинія). Тренер у Всеукраїнському проекті Марини Порошенко „Інклюзія – рівень свідомості нації” та у програмі „Сенсорна інтеграція: повернення до витоків” (Арієльський університет, Ізраїль).