Наукова цукерня. Презентація програми попередження конфліктів та злочинів серед підлітків та молоді «Будуємо майбутнє разом»

«Наукова цукерня» Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка запрошує всіх бажаючих взяти участь у презентації програми попередження конфліктів та злочинів серед підлітків та молоді «Будуємо майбутнє разом» (15 травня, 9.55-11.15, Інститут людини, проспект Павла Тичини, 17).

 buduemo razom 1

 

Як часто Ви думаєте про своє майбутнє? Про майбутнє своїх рідних та друзів? Про майбутнє свого міста? Країни? Чи плануєте Ви при цьому якісь дії і чи думаєте про наслідки таких дій? У вирі сьогодення буває складно знайти відповіді на ці питання навіть дорослим та свідомим громадянам країни. А ще складніше – підліткам та молоді, які часто стоять на роздоріжжі вибору та легко можуть спокуситися на будь-які пропозиції, у тому числі – й на протиправні. Задля попередження конфліктів та злочинів серед підлітків та молоді викладачами кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи спільно з фахівцями Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» була розроблена програма «Будуємо майбутнє разом».

 

 

Участь у програмі дозволяє підліткам та молоді ознайомитися з власними правами та обов’язками та знайти відповіді на важливі запитання про вибір, про толерантність, про планування, про лідерство та розбудову позитивних змін у громаді. Отже, у результаті учасники ознайомлюються зі способами успішного спілкування для побудови успішних стосунків, вчаться розуміти та поважати інших та самих себе, будують власну позитивну життєву перспективу, пробують себе у ролі лідерів та проявлять свою власну активну життєву позицію.

А Ви готові будувати своє майбутнє разом з нами?

 

 

Ведучі заходу:

  • Журавель Тетяна Василівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи;
  • Спіріна Тетяна Петрівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи;
  • Снітко Марина Аркадіївна, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи;
  • Пашинцева Дарія Олегівна, студентка V курсу спеціальності «Соціальна педагогіка»;
  • Сінельніченко Яна Валеріївна, студентка V курсу спеціальності «Соціальна педагогіка»;
  • Хвищук Катерина Юріївна, студентка ІІ курсу напряму підготовки «Соціальна робота»;
  • Воскобійник Анна Сергіївна, студентка ІІ курсу напряму підготовки «Соціальна робота»;
  • Зінченко Аліна Сергіївна, студентка ІІ курсу напряму підготовки «Соціальна робота».