Зустріч Інтервізійної групи для старшокурсників та випускників (25.03.24)

25 березня відбулася чергова зустріч Інтервізійної групи для старшокурсників та випускників. У роботі взяли участь студенти 3-го та 4-го курсів ОП «Практична психологія» та "Консультаційна психологія», студенти-магістранти. Деякі з присутніх вже стали постійними учасниками групи. Модераторами групи виступили  доцент кафедри практичної психології Вікторія Левченко та координатор Соціально-психологічної служби Наталія Миколенко.
Цього разу торкалися тем, пов'язаних із технологією роботи психолога та психотерапевта, контракту на психологічну допомогу, а також відчуттів компетентності/некомпетентності, впевненості/невпевненості у собі молодого консультанта. Спільно в режимі інтервізійно-супервізійного обговорення було розглянуто технологію постановки психотерапевтичної мети, а також питання наскільки схожість або відмінність проблем може бути ресурсом або перепоною в роботі з темою клієнта.
Учасники висловили задоволення великою кількістю отриманої важливої для них інформації, а також можливостями професійного спілкування, які надає інтервізійна група.

Give Away 1

OON 04 min