З 20 по 22 квітня 2017 р. в м. Одесі на базі соціально-гуманітарного факультету Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Психологія». В олімпіаді брали участь студенти вищих навчальних закладів, переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади, для яких «Психологія» не є спеціальністю.

 

Київський університет імені Б. Грінченка на олімпіаді представляли студентки ІІІ курсу Інституту людини групи СПб-1-14-4.0д – Шевченко Віталія та Ничипоренко Світлана. Студентки отримали не лише нові позитивні враження, як від міста Одеси, так і від нового кола спілкування, але й здобули певні досягнення.

 

 

Так, за результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Психологія», Шевченко Віталія посіла ІІІ місце, а Ничипоренко Світлана отримала заохочувальну грамоту.

 

Відповідальна за підготовку студентів до Всеукраїнської студентської олімпіади по кафедрі загальної, вікової та педагогічної психології – старший викладач кафедри, кандидат психологічних наук Ткачишина О. Р.

 

Кафедра загальної, вікової та педагогічної психології щиро вітає Шевченко Віталію з отриманим результатом та бажає подальших досягнень та здобутків у царині науки!

 

 Diplom Shevchenko olimpiada Odesa 2017 copy