Дотримання корпоративної культури Університету викладачами кафедри спеціальної та інклюзивної освіти та студентами спеціальності «Спеціальна» освіта – невід’ємна складова навчання в Інституті людини. Академічна доброчесність не просто сукупність етичних принципів, якими мають керуватись усі учасники освітнього процесу. Академічна доброчесність – це також і зобов’язання студентів та викладачів щодо дотримання та впровадження цих принципів під час навчання, викладання та проведення наукової діяльності. Тому для забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досягнень традиційно відбувається підписання зі студентами 1 курсів Декларації про академічну доброчесність.

7.10.2021 маг декл

      7 жовтня 2021 року відбулась зустріч студентів 1 курсу другого (магістерського) рівня освіти, які навчаються на освітніх програмах «Логопедія» та «Втручання при аутизмі» із Оленою Мартинчук (очно), гарантом освітньої програми «Логопедія» для другого (магістерського) рівня вищої освіти, та Тетяною Скрипник (онлайн), гарантом освітньої програми «Втручання при аутизмі» для другого (магістерського) рівня вищої освіти. Під час цієї зустрічі гаранти поінформували студентів про засади дотримання норм академічної доброчесності під час навчання на освітніх програмах, про зобов’язання та усвідомлення відповідальності за порушення етичних принципів.

деклар 2021 маг

      Студенти мали змогу поставити питання та надати зворотній зв’язок щодо розуміння значущості впровадження принципів академічної доброчесності під час навчання на освітніх програмах та написання фахового магістерського дослідження.

деклар МАГ 2021

декларація 2021 маг