Завершується навчальний рік, а з ним завершується виробнича (педагогічна) практика студентів 4 курсу Університету Грінченка. Згідно з освітньою стратегією Університету - практико-орієнтованого навчання, студенти 4 року, кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Інституту людини, з жовтня 2020 р. по червень 2021 р. проходили виробничу (педагогічну) практику в закладах освіти м. Києва та інших регіонів України на посаді вчителя-логопеда.

НУШ 1

        Остання практика проходить у спеціальних школах/спеціальних класах для дітей з тяжкими порушеннями мовлення закладів загальної середньої освіти на посаді вчителя початкових класів.

НУШ 3

       14.05.2021 року відбулась гостьова лекція з тренерами Нової Української школи, Кравчук Л.В., старшим викладачем кафедри дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка та Перепелицею Л.І., вчителем початкових класів спеціалізованої школи № 294 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району м. Києва. Шановні спікерки познайомили студентів з ключовими змінами, які стосуються підходів до навчання та змісту освіти НУШ. Під час зустрічі студенти отримали корисні поради та відповіді на запитання, які виникли під час роботи на посаді вчителя початкових класів для дітей з ТПМ.

НУШ 6