П’ятниця 14 травня 20201 року розпочалася неймовірною приємністю для наших здобувачів вищої освіти, адже до нас завітала із гостьовою лекцією «Який він - сучасний логопед?» Альона Король, талановитий логопед, сучасний і креативний педагог, відповідальний науковець та викладач із великими перспективами, засновниця та керівник проєкту LogoClub й успішна блогерка @logoclub.logoped.

111

Логопед 7

     Під час зустрічі пані Альона запропонувала студентам успішні кейси логопеда, креативні лайф-хаки з проведення онлайн логопедичних занять, поділилась своїм досвідом медійного логопеда, а також розкрила секрети мотивації в стилі «екшн», висвітлила плюси та мінуси логопеда-блогера і поділилась власним алгоритмом дій у цій сфері.

1.2

Логопед 5

       Щиро вдячні пані Альоні за висвітлення надзвичайно важливого проблемного питання академічної доброчесності, інтелектуальної власності та професійної етики у педагогічній сфері.

Приємними бонусами та сюрпризами для наших студентів стали подарунки від пані Альони та розіграш логопедичного намиста від нашої кафедри.

11

Логопед 11

Висловлюємо надзвичайну вдячність пані Альоні за насичену, енергійну та дуже теплу зустріч. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Логопед 1

Логопед 2

Логопед 4