21 жовтня 2021 року в межах дисципліни «Методи соціологічних досліджень» (викладач: доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ольга ШВЕД ) для студентів 3 курсу освітньої програми «Соціальна робота» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, відбулась гостьова лекція за участю Наталії ДЕЯНОВОЇ, спеціалістки з соціологічних досліджень, дослідниці в міжнародному дослідницькому проєкті ASCENT, який займається збором та аналізом даних лікування туберкульозу за допомогою цифрових технологій. До роботи в цьому проєкті пані Наталія займалась вивченням думки споживачів, комунікаційним стратегічним плануванням тощо.

фото 2021 10 21 1
    Під час зустрічі студенти були наснажені безліччю цікавих історій, які стосувались досліджень; дізнались про авторів, які описували дослідження не як науковий звіт, а як художню літературу. Також, що дуже важливо, студенти ознайомились з якісними показниками в дослідженнях та методами їх збору. 
        Студенти відмітили, що хоч було трохи важко сприймати інколи інформацію (забагато іноземних та специфічних термінів), але було цікаво та корисно. Представлений матеріал відрізнявся незвичайними дослідженнями та міжнародним досвідом.

Висловлюємо вдячність Наталії ДЕЯНОВІЙ
за цікаву та насичену зустріч!