27 вересня 2021 року викладачами кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ольгою Володимирівною Швед та Оленою Миколаївною Денисюк було організоване виїзне заняття «У світі креативності та фантазії» в межах дисципліни «Тренінг комунікативності та креативності» для студентів 1 курсу спеціальності «Соціальна робота» освітніх програм «Соціальна адвакація», «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

виїзне заняття 27.09.21 Денисюк Швед 1

        Метою заняття було ознайомлення з практиками креативності та творчості. Студенти  відвідали Музей Національного банку України, який розташувався під відкритим небом на Контрактовій площі. Експозиція була присвячена 30-річчю Незалежності України та 25-річчю створення сучасної гривні. Першокурсники прослухали інтерактивну лекцію з історії гривні, брали участь у цікавому квесті та мали можливість оцінити креативні підходи, які запропонував музей.

виїзне заняття 27.09.21 Денисюк Швед 2

       Також вони відвідали Центр Української культури та мистецтва, де побачили родинну виставку «Дерева із казкових снів». Завданням для студентів було знайти ще додаткові 5 креативних об'єктів міста та описати їх. 

виїзне заняття 27.09.21 Денисюк Швед 3

Студенти вважають такі заходи корисними та пізнавальними, оскільки розвивають творчість, допомагають створювати власні ідеї та презентувати їх іншим.