26 квітня 2021 року відбулась творча зустріч студентів 2 курсу спеціальності “Соціальна робота” (освітня програма “Соціальна педагогіка”) із Мальвіною КОСЬМІНОЮ (ШАБАЛОЮ), випускницею кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи 2019 року, соціальним педагогом Санаторної школи І-ІІ ступенів №20 м. Києва.

Мальвіна

       Обговорювали питання особливостей використання арт-практик в соціально-педагогічній роботі в умовах закладу загальної середньої освіти, важливість формування у майбутніх фахівців спеціальних знань і умінь, необхідних для розв’язання соціальних та естетико-педагогічних завдань, вдосконалення власних навичок, розвиток творчого потенціалу.

      Модерувала зустріч – Олена ДЕНИСЮК, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент. 

    Студентам було запропоновано виготовити своїми руками ляльку, яку можна використати соціальному педагогу для гри, як засіб вивчення емоційної сфери дитини, як засіб психотерапевтичного впливу тощо. 

     Щиро дякуємо Мальвіні КОСЬМІНІЙ за цікаву зустріч, вірність Інституту людини, співпрацю. Бажаємо натхнення у професійній діяльності та запрошуємо до навчання в магістратуру!