13 квітня 2021 р. в межах дисципліни «Соціальна робота з сім’ями»  для студентів освітніх програм: «Соціальна робота», «Соціальна адвокація», «Соціальна педагогіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, відбулась гостьова лекція за участю Любов ЛОРІАШВІЛІ,

Любов Лоріашвілі

неймовірної фахівчині Київського міського центру соціальних служб, психолога за напрямом підтримки сімейних форм виховання, підготовки кандидатів в усиновлювачі, опікуни, батьки- вихователі.

прийомна сімя

 

         Модератор: Олена ДЕНИСЮК, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент.
Обговорювали питання усиновлення, важливості сім’ї для кожної людини. Розглядали особливості створення прийомних сімей та ДБСТ (дитячих будинків сімейного типу), формування позитивного ставлення у суспільстві до таких форм влаштування, батьків-вихователів; що таке патронатні сім’ї , для чого вони і хто може стати патронатним вихователем. Дякуємо пані Любові за те, що поділилися власним досвідом підтримки сімейних форм виховання! Зустрічі з Вами завжди корисні, наснажують новими силами та ідеями.

Соціальна робота з сімями

сімейні форми влаштування
 
Рекомендуємо прочитати про сімейні форми виховання тут