Напередодні Великодніх свят 17 квітня 2020 року доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Денисюк Олена Миколаївна провела для студентів спеціальності “Соціальна робота” освітніх програм “Соціальна педагогіка” та “Соціальна робота”, викладачів, запрошених гостей майстер-клас в режимі онлайн з оздоблення великодніх яєць в техніці декупаж.

 mayster klass 17 04 2020 1

 

     Такий спосіб декорування приносить задоволення та гарний настрій і дорослим, і дітям, не зважаючи на вимушену ізоляцію. Адже процес виконання не складний, використовуються доступні та екологічні матеріали.

 

Для цього потрібно мати:

mayster klass 17 04 2020 7

     Для початку потрібно обрати серветку і відокремити 1-2 шари серветки, залишаючи верхній кольоровий шар для роботи. Вирізати ножицями (або використати метод обривання) обраний візерунок. Потім прикласти малюнок на поверхню яйця та за допомогою пензлика від середини до країв нанести сирий яєчний білок поверх серветки. Слідкувати за тим, щоб не залишалося пухірців повітря.

     “Я особисто була у захваті! Адже сам процес нескладний, цікавий, може бути пізнавальним (наприклад, для дітей-дошкільного віку). До того ж, техніка не вимагає значної підготовки та матеріалів. І вже за 10-15 хвилин ви маєте чудовий результат - гарні писаночки! Дякую ще раз Вам за цікавинку-новинку! Я настільки надихнулася, що: по-перше, одразу провела такий майстер-клас для свого синочка (роботи додаю у фото); по-друге, обов'язково з цією технікою ознайомлю своїх колег в дошкільній освіті. Дякую, Олено Миколаївно, за корисний майстер-клас та за можливість поринути у арт-терапевтичний простір!!” (Тетяна Чечко)

 

Переглядайте світлини, творіть та надихайте інших! Будьте здорові та залишайтеся вдома!

Особлива подяка– Михайлику Чечко за чудові роботи та наданий дозвіл розмістити у нас на сайті!