4-5 квітня 2020  року відбулась І Міжнародна онлайн-конференція «Арт-терапія у роботі з сім’єю» в якій взяли участь викладачі, аспіранти та студенти кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інстиутту людини.

Серед них: Олена ДЕНИСЮК, доцент кафедри; Аліна ДУЛЯ, здобувач третього (освітньо-наукового) рівня освіти за спеціальністю 231 Соціальна робота; Катерина ЗАЙНЧКІВСЬКА, Катерина БЕРДИЧЕВСЬКА (група СРб-1-18-4.0д), Юлія ХИЖАВСЬКА (група СПб-1-16-4.0з), студенти спеціальності «Соціальна робота» освітніх програм «Соціальна робота» та «Соціальна педагогіка».

В межах проведення конференції було організовано 8 теоретико-практичних вебінарів:

1. Литвинова Інна (Україна, Харків). «Мої батьки - моє багатство», лялькотерапія.

2. Трухан Анна і Сергій Красін (Україна, Харків), «Батьки і діти. Шляхи до порозуміння », режисований фільмотренінг.

3. Тимченко Тетяна (Україна, Жовті Води). «Де живе самостійність дитини?», Ізотерапія, МАК.

4. Сиротич Наталія (Україна, Київ). "Будемо знайомі! Я - твій гнів! » або казкотерапія як інструмент в руках дбайливих батьків. Авторська методика.

5. Волосник Вікторія (Україна, Харків), "Арт-техніки для покращення взаємодії в сім'ї", ізотерапія, робота з пластичними матеріалами.

6. Трухан Анна і Сергій Красін (Україна, Харків). «Лінії відносин в сім'ї», ізотерапія, МАК.

7. Коцельнік Інеса (Польща, Варшава). "Арт-терапія в роботі з психосоматикою", ізотерапія, глина / тісто / паста.

8. Баєва Ірина (Україна, Харків). "Правильний вибір. Як підлітки приймають рішення».

 

Під час конференції спікери ділилися своїм практичним досвідом, відповідали на питання учасників, надавали допомогу та підтримку під час виконання практичних завдань.

 

Висловлюємо вдячність організаторам конференції за можливість долучитись до цікавого, корисного, практико-орієнтованого заходу!