Служити Людині, Громаді, Суспільству! Це гасло Університету Грінченка є орієнтиром для усієї грінченківської родини! І ми завжди радо користуємося будь-якою можливістю довести це діяльнісно!
      Так, Вадим Петрович Лютий, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, та Олена Валентинівна Файдюк, аспірантка кафедри, брали активну участь у розробці моделі надання соціальних послуг жінкам-учасницям бойових дій в умовах територіальних громад в межах проекту «All4One: комплексна програма психологічної та менторської підтримки ветеранів», що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки British Embassy Kyiv.
      Щиро дякуємо, Фонд Східна Європа, що обрали нас у якості експертів, за цю можливість поділитися своїми знаннями і зробити внесок у розвиток системи соціальних послуг цій особливій категорії їх отримувачів! Також дякуємо нашій дорогій колезі Людмилі Михайлівні Поні, психологу, начальнику відділу організаційно-правової роботи обласного ЦСССДМ Черкаської ОДА, нашому давньому партнеру, за радість співпраці і співтворчості! 
Усе - заради миру і соціального добробуту!  
 
         12 03 20 1    12 03 20 2