28 лютого 2020 року студенти першого курсу спеціальності «Соціальна робота» денної та заочної форм навчання, в межах проходження навчальної оглядової (без відриву) практики, під керівництвом доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Вадима Суліцького відвідали Міжнародний благодійний фонд «Гарних справ».

 

Treninh 28 02 20 3   Treninh 28 02 20 4

 

Студенти мали змогу взяти участь у соціально-педагогічному тренінгу «Благодійність як напрям діяльності соціального працівника / педагога», який організували та провели президент фонду Валентина Охрименко та помічник президента Інна Ничипорчук.

Під час тренінгу студенти ознайомилися з основним напрямами діяльності МБФ «Гарних справ». Особлива увага приділялася питанням роботи з внутрішньо переміщеними особами; дітьми та молоддю; людьми з інвалідністю; сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах; особами похилого віку; профілактиці ВІЛ-інфекції, гепатиту та туберкульозу.

 

Treninh 28 02 20 5

 

 

Також, студенти виконали навчальні вправи, висловили власну думку про роль і місце благодійності в соціально-педагогічній діяльності.

 

Висловлюємо вдячність організаторам заходу. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з МБФ «Гарних справ». Чекаємо на нові запрошення для участі в різноманітних заходах.