03 жовтня 2019 року в Інституті людини Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся круглий стіл «Захист дитини: сімейно орієнтований підхід», присвячений Міжнародному дню соціального педагога.

 

kruhlyy stil 03 10 19 1

 

    Запрошені спікери - неймовірно талановиті науковці і практики, справжні професіонали своєї справи: Любов Семенівна Лоріашвілі та Галина Михайлівна Бевз. Експерти розкрили теоретичні і практичні питання сімейно орієнтованої моделі соціальної роботи; спільно з учасниками визначили основну місію сімейно орієнтованого підходу; обговорили основні завдання соціальної роботи з дітьми, актуалізували проблемні питання соціальної політики щодо сімей з дітьми. В роботі круглого столу брали учать студенти 2-3 курсу освітніх програм «Соціальна педагогіка», «Соціальна робота», аспіранти та викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

 

kruhlyy stil 03 10 19 3    kruhlyy stil 03 10 19 5

 

    Модераторами зустрічі були професор Т.Г. Веретенко, доцент О.М. Денисюк, викладач А.Ю. Трібє. Зустріч була інформативною та цікавою, звучала велика кількість запитань, на які учасники знайшли відповіді. Це свідчить про актуальність та важливість обраної модераторами проблеми круглого столу, готовність наших студентів бути відкритими до нового, шукати шляхи вирішення таких важливих професійних завдань, що стосуються сім’ї та дітей. Дякуємо всім хто долучився до заходу, далі більше!!!