У період із 5 листопада по 19 листопада 2017 року Попова Альона Олексіївна,  викладач і аспірант кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, голова Наукового товариства Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка,  стажувалася на базі AWO SANO Ferienzentrum gGmbH, що в місті Обергоф (Німеччина).

 

stazhuvannya 2017 1

 

Другий рік поспіль Попова Альона Олексіївна, виграючи конкурс, стає учасницею проекту «Нові та старі цінності в Європі – які з них наші цінності? Які цінності ми відстоюємо?», що реалізовується за підтримки Європейської програми Еразмус+. У межах проекту організовано двотижневий навчальний курс для молоді з шести країн: Німеччини, Румунії, Білорусі, Росії, Угорщини та України.

 

Під час стажування учасники програми вивчали досвід роботи Ради Європи, цінності побудови демократичного та солідарного суспільства.

 

Попова Альона Олексіївна провела ряд майстер-класів з питань побудови життєвих компетенцій, формування лідерського потенціалу молоді з країн Європейського союзу та країн які є потенційними членами ЕЄ, а також вечірні тренінгові сесії, присвячені формуванню позитивної життєвої позиції молоді.

 

stazhuvannya 2017 2

 

stazhuvannya 2017 3