У рамках наукової теми кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи («Соціальне становлення обистості в умовах суспільних трансформацій»20 грудня 2016 року відбувся захід зі студентами напряму підготовки «Соціальна педагогіка» та аспірантами кафедри на тему: «Становлення особистості в умовах суспільних трансформацій: сутність та ризики». На захід завітала знаний практик соціальонї сфери, національна тренерка, менеджер тренінгових програм Благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині» Ольга Вікторівна Павлик.  

 

Stanovlennya osobystosti1

 

Під час зустрічі студенти ознайомилися з кращими практиками альтернативного догляду дітей, визначили у яких випадках дитина може розміщуватися у патронатну сім’ю та які переваги перебування дитини у такій сім’ї, ознайомилися зі змінами у законодавчій базі, що стосуються даної проблеми.

 

Stanovlennya osobystosti2

 

Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини вдячна Ользі Вікторівні та усьому Партнерству «Кожній дитині» за готовність ділитися своїм досвідом та актуальною інформацією щодо дій в найкращих інтересах дитини.

 

Stanovlennya osobystosti3

 

 

Організатори заходу: Т.Г. Веретенко, О.М. Денисюк, М.А. Снітко.

 

Stanovlennya osobystosti4