Старт кар′єри

      Старт професійного зростання здобувачів вищої освіти розпочинається з практики.

      Студенти (першого) бакалаврського рівня освітньої програми «Спеціальна освіта (Логопедія)» проходять навчальну практику вже на 1 курсі.

     Навчаючись на 2-3 курсі, майбутні фахівці опановують низку фахових, спеціальних знань та умінь, які відпрацьовують у центрах практичної підготовки «Логотренажер», «Аутизм-академія», «Інклюзивний центр» та успішно демонструють надалі в освітніх та медичних закладах, реабілітаційних та інклюзивно-ресурсних центрах міста Києва. Результатом такого практико-орієнтованого навчання є систематичні пропозиції щодо працевлаштування від баз практики. Кафедра, зі свого боку, враховує побажання від роботодавців щодо фахової підготовки студентів Університету Грінченка.

     Демонструючи свій потенціал та здатність до професійного зростання, здобувачі вищої освіти підвищують престиж Університету серед керівництва установ та закладів освіти Києва.

     Відповідно, розпочинаючи свій професійний шлях ще за роки студентства, здобувач не лише відшліфовує свої уміння та навички, а й визначається зі сферою логопедичної діяльності.

   Зацікавленість роботодавців у студентах спеціальності «Спеціальна освіта (Логопедія)» Університету Грінченка демонструється і в систематичному висвітленні вакансій на сторінці соціальних мереж Facebook та Instagram.

     Анастасія Гоч (2018 рік вступу, бакалаврат) та Юлія Фундурат (2020 рік вступу, магістратура) презентують просвітницький захід як логопеди спеціальної школи №7 міста Києва "Щасливе дитинство - імунітет на все життя" 

Презентацію логопедичного кабінету вчителем-логопедом спеціальної школи №7 міста Києва Анастасією Гоч (2018 рік вступу, бакалаврат)  можна переглянути за посиланням