Участь студентів 1 курсу бакалаврського рівня у заході до дня захисту дітей "Об'єднані дітьми. Об'єднані Оболонню" 1 червня 2024 року

У перший день літа у світі відзначають День захисту дітей. Це свято, присвячене дітям і підліткам, стосується насамперед дорослих - їх закликають об'єднатися, щоб забезпечити дітям світле майбутнє, захистити їхні права.

den zahystu ditey 2
     Центр комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю Оболонського району міста Києва об'єднав зусилля багатьох людей та організацій для того, щоб подарувати свято для своїх клієнтів.
     Під керівництвом викладача кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Ільїної Ганни Олександрівни, студенти 1-го курсу Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, ОП «Логопедія» першого (бакалаврського) рівня активно доєдналися до проведення заходу «Обʼєднані дітьми. Обʼєднані Оболонню». Залучаючи дітей та дорослих, що мають інвалідність, до різноманітних діяльностей, студентки групи ЛОГб-1-23-4.0д проводили рухливі ігри, спрямованих на розвиток комунікації та згуртованості, разом співали, ліпили, малювали - одним словом, весело та з користю проводили час, даруючи радість маленьким відвідувачам свята та разом з цим підвищуючи свої професійні компетенції.


     Студентам дуже сподобався захід, організований Центром комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю Оболонського району міста Києва, що являв собою синергію талантів та невтомної праці педагогічного складу, батьків та, власне, самих вихованців Центру. Свято складалося з великої кількості музичних та поетичних номерів, а також передбачало благодійний ярмарок для 244 батальйону тероборони ЗСУ. Найкращим подарунком для відвідувачів став виступ народної артистки України Наталії Могилевської, що зробила це свято незабутнім.
     Попри жахи війни ми, молодь і дорослі, хочемо, щоб дитячі усмішки освітлювали планету, і кожен із маленьких мешканців нашої країни зростав під мирним небом!

SDG 11 min