Обговорення змін до ОПП Логопедія першого (бакалаврського) рівня із роботодавцями спеціальної школи № 7 міста Києва, 02.04.2024р.

02 квітня 2024 року у форматі круглого столу відбулось обговорення освітньо-професійної програми «Логопедія» для першого (бакалаврського рівня) вищої освіти з роботодавцями. В обговоренні взяли участь: Людмила Анатоліївна Никитюк – директор спеціальної школи № 7 міста Києва, заступник директора навчальної роботи спеціальної школи № 7 міста Києва Ірина Миколаївна Білошицька, педагогічний колектив школи та гаранти освітніх програм «Логопедія» для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти Наталія Миколаївна Бабич та Наталія Анатоліївна Лопатинська.

02.04.24 сш7

Професійний нетворкінг був теплим і продуктивним. Педагогічна спільнота спеціальної школи № 7 міста Києва запропонувала особливу увагу приділити викладанню здобувачам такої дисципліни як «Спецметодики навчання мовно-літературної освітньої галузі» у початковій та основній школі. Також визначили корисні форми взаємодії фахівців-практиків і науково-педагогічних працівників зі здобувачами освітньо-професійної програми. За підсумками роботи учасників круглого столу створено робочу групу з розробки критеріїв оцінювання навчальних досягнень здобувачів загальної середньої освіти з порушеннями мовлення.

02.04 24 сш7

Дякуємо учасникам обговорення за висловлені пропозиції та цінні рекомендації, які будуть враховані під час модернізації освітньої програми. Ця зустріч – ще один крок до цілі сталого розвитку 4 «Якісна освіта».

02 04.24 сш7

Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка висловлює щиру вдячність нашим партнерам – спеціальній школі № 7 міста Києва – за підтримку на шляху оновлення освітньої програми «Логопедія» та заявлені наміри щодо подальшої співпраці у межах забезпечення освітньої діяльності з підготовки конкурентоспроможних фахівців у галузі спеціальної та інклюзивної освіти.

OON 04 min