Обговорення з академічною спільнотою змін до ОПП Логопедія першого (бакалаврського) рівня, 05.04.2024р.

05 квітня 2024 року на кафедрі спеціальної та інклюзивної освіти в онлайн-режимі відбулось обговорення освітньо-професійної програми «Логопедія» для першого (бакалаврського рівня) із представниками академічної спільноти. В обговоренні освітньо-професійної програми взяли участь: Павлюк Р.О. - заступник декана з науково-методичної та навчальної роботи, доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти та  науково-педагогічні працівники кафедри, які реалізують вищеназвану освітню програму.

05.0424
Про необхідність внесення змін до освітньо-професійної програми присутніх ознайомив  заступник декана з науково-методичної та навчальної роботи Роман Олександрович Павлюк. Він акцентував на внесених змінах до стандарту  вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта галузі знань 01 Освіта/Педагогіка  для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 29.12.2023 № 1583.  

05.04.24
Члени групи забезпечення ОПП «Логопедія» обмінялись думками та продуктивно обговорили пропозиції, наданих стейкхолдерами. Також були висловлені рекомендації щодо освітніх компонентів та їх змістового наповнення, які дозволять досягнути програмних результатів навчання, зазначених в освітній програмі.

0504.24
Дякуємо учасникам обговорення за висловлені пропозиції та цінні рекомендації, які будуть враховані під час модернізації освітньої програми.

OON 04 min