Обговорення з роботодавцями змін до ОПП Логопедія першого (бакалаврського) рівня, 03.04.2024р.

03 квітня 2024 року у форматі круглого столу відбулось обговорення освітньо-професійної програми «Логопедія» для першого (бакалаврського рівня) вищої освіти з роботодавцями. В обговоренні взяли участь: Людмила Анатоліївна Тищенко – завідувачка дошкільним навчальним закладом (яслами-садком) № 9 комбінованого типу Деснянського району міста Києва, вчителі-логопеди, вихователі логопедичних груп,  гаранти освітніх програм «Логопедія» для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти Наталія Миколаївна Бабич та Наталія Анатоліївна Лопатинська.
Цікавою, активною та  продуктивною відбулась зустріч фахівців, які опікуються питаннями підготовки конкурентоспроможних фахівців у галузі інклюзивної та спеціальної освіти. Наталія Миколаївна  ознайомила колектив закладу дошкільної освіти з намірами кафедри спеціальної та інклюзивної освіти щодо внесення змін до освітньої програми «Логопедія». За наслідками дискусії педагогічна спільнота ЗДО № 9 висловила пропозиції щодо підсилення освітнього компонента знаннями про емоційні та поведінкові розлади та   особливості взаємодії фахівців з батьками дітей з емоційними та поведінковими розладами, окреслили плани та напрями подальшої співпраці.
Дякуємо колективу дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 9 комбінованого типу Деснянського району міста Києва за організацію та проведення якісної практичної підготовки здобувачів освіти. Дякуємо учасникам обговорення за висловлені пропозиції та цінні рекомендації, які будуть враховані під час модернізації освітньої програми.
Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка висловлює щиру вдячність нашим партнерам – дошкільному навчальному закладу (яслам-садку) № 9 комбінованого типу Деснянського району міста Києва – за підтримку на шляху оновлення освітньої програми «Логопедія» та заявлені наміри щодо подальшої співпраці у межах забезпечення освітньої діяльності з підготовки конкурентоспроможних фахівців у галузі спеціальної та інклюзивної освіти.

OON 04 min