Практичне заняття студентів першого та другого курсів ОПП Логопедія першого (бакалаврського) рівня у Центрі інноваційних освітніх технологій (ICR), 27.03.2024р.

«Технології – це всього лише інструмент»

Білл Гейтс, засновник корпорації Microsoft

27 березня 2024 р. у межах вивчення навчальної дисципліни «Загальна та спеціальна педагогіка з історією» для здобувачів ОПП 016.01.01 Логопедія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (груп ЛОГб-1-23-4.0д та ЛОГб-2-23-4.0д проведено практичні заняття у Центрі інноваційних освітніх технологій (ICR), що функціонує в рамках реалізації міжнародного наукового проекту «Модернізація вищої педагогічної освіти з використання інноваційних інструментів викладання (MoPED)» програми Еразмус +.

Практичні заняття провела Шкуренко Олександра Вікторівна, старший викладач кафедри початкової освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. Мета занять: ознайомлення з сучасними методами викладання і навчання у Новій українській школі, розширення знань здобувачів вищої освіти в галузі сучасних цифрових технологій та майстерності їх використання в педагогічній діяльності.

Студенти не лише розшили свої теоретичні знання, а й спробували імерсивні технології – технології повного або часткового занурення у віртуальний світ та різні види поєднання реальної і віртуальної реальності.  До їх списку входить віртуальна і доповнена реальність, а також 360°-відео. Вони забезпечують ефект повної або часткової присутності в альтернативному просторі і тим самим змінюють призначений для користувача досвід в абсолютно різних сферах.

Справді, знання та емоції – це два найважливіших компоненти будь-якого навчання. Від щирого серця дякуємо Центру ICR, а також пані Олександрі за отримані знання, уміння та незабутні емоції.

.be" target="_blank" rel="noopener">
.be

 

OON 04 min