"Шевченко завжди живий в серці кожного українця" - тематичн аекскурсія до музею Тараса Шевченка студентів 2 курсу, 6.03.2024р.

 6.03.2024 студенти 2 курсу ОПП Логопедія першого (бакалаврського) рівня (ЛОГб-1-22.4.0д, ЛОГб-2-22.4.0д) разом з викладачами Анною Косянчук та Світланою Логвиненко мали чудову нагоду зануритися у світ талановитого поета, митця і громадського діяча Тараса Шевченка.

У межах Шевченківського березня ми відвідали Національний музей Тараса Шевченка, де кожна експозиція, кожен виставковий елемент переповідає історію життя та творчості великого сина українського народу.
Під керівництвом гідів ми крок за кроком відкривали таємниці життя та творчості великого Кобзаря. З кожним кроком ми все ближче відчували силу Шевченкового слова та його нескінченну любов до рідної землі.
Під час екскурсії також студенти відвідали виставковий проєкт «Територія свободи: Майдан» до 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка та 10-ліття Революції Гідності.
У 2014-му реальність сплавила воєдино 200-літній ювілей Тараса Шевченка і Революцію гідності. В лютому снайперська куля, спрямована на Майдан, розсікла модерну українську історію навпіл. А в березні «Борітеся – поборете!» прозвучало не як затерте плакатне гасло, а як сила, що єднає та спрямовує  стати на захист усього найдорожчого.

OON 04 min