Підписання студентами 1 курсу ОПП Логопедія другого (магістерського) рівня освіти Декларацій про академічну доброчесність, 19.10.2023р.

Корпоративна культура Університету Грінченка – органічна складова навчання та викладання на Факультеті психології, соціальної роботи та спеціальної освіти. Викладачі та студенти кафедри спеціальної та інклюзивної освіти щорічно підтверджують свої неухильні наміри дотримуватись академічної доброчесності підписанням відповідної декларації. Академічна доброчесність не просто сукупність етичних принципів, якими керуються учасники освітнього процесу. Академічна доброчесність – це зобов’язання у дії здобувачів та викладачів виконувати та впроваджувати ці принципи під час навчання, викладання та проведення наукової роботи.

АД 19 1 min

АД 19 2 min

За доброю традицією 19 жовтня 2023 року студенти 1 курсу ОПП Логопедія другого (магістерського) рівня освіти письмово підтвердили свою солідарність до принципів академічної доброчесності та рішучі наміри впроваджувати їх під час свого навчання. Здобувачі підписали Декларації про академічну доброчесність в аудиторіях факультету після ознайомчої лекції про основні засади цих настанов. Відбулась невелика дискусія та обмін думками щодо розуміння значущості впровадження принципів академічної доброчесності під час навчання, написання фахового дослідження усіма учасниками.

АД 19 4 min

АД 19 5 min