Підписання Декларацій про дотримання Кодексу корпоративної культури та про академічну доброчесність викладачами кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, 19.02.2024р.

19 лютого 2024 року відбулися Збори трудового колективу Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти, на яких розглядалося низка питань організації та забезпечення якості освітнього процесу. Серед іншого учасники зборів ознайомились із новими редакціями Кодексу корпоративної культури та Положення про академічну доброчесність науково-педагогічного, наукового, педагогічного працівника Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. Уточнено актуальними змінами та доповненнями.

19 02.24

19 02 24

 

По завершенню зборів колектив кафедри спеціальної та інклюзивної освіти разом з колегами інших кафедр Факультету підписав оновлені Декларації про дотримання Кодексу корпоративної культури та про академічну доброчесність науково-педагогічного, наукового, педагогічного працівника Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. Такі заходи сприяють реалізації однієї з цілей сталого розвитку, зокрема підвищує якість вищої освіти, її тісний зв'язок з наукою, підвищують якість науково-дослідницької діяльності серед викладачів Факультету.

19 лютого24

19лют24

OON 04 min

 

 

.