Презентація можливості академічної мобільності для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта в Академії спеціальної педагогіки імені Марії Гжегожевської (Польща, Варшава)

23 січня 2024 року відбулась робоча зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти  про унікальну можливість долучитись до академічної мобільності під час навчання за програмою "Інтеграційна та інклюзивна освіта у Польщі". Учасники цієї програми зможуть набути знань та навичок у сфері організації та впровадження якісного інклюзивного навчання.

2301.24

23.01.24

23.0124

Наталія Бабич, гарант ОП Логопедія  розповіла про умови навчання, яке буде проходити  протягом лютого-червня 2024 р. у провідному закладі освіти Польщі у галузі підготовки фахівців зі спеціальної освіти - Варшавській Академії спеціальної педагогіки імені Марії Гжегожевської. Заплановано змішаний формат навчання, проходження практики із супервізійною підтримкою викладачами Академії у травні протягом 10 днів. У заході брали участь Тетяна Хомик, к.пед.наук, старший викладач кафедри, Людмила Тищенко, к.пед.наук, старший викладач кафедри. Залучення здобувачів освіти до академічної мобільності розширює їхні професійні можливості та сприяє реалізації однієї з Глобальних цілей сталого розвитку.

OON 04 min