Гостьова лекція Dr. Emma Hawkins "Using Behavior Contracts to Proactively Support with Behaviors that Challenge" ( "Використання контрактів поведінки для проактивної підтримки поведінки, яка є викликом"), 6.04.2023р.

6 квітня 2023 року до студентів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта ОП «Втручання при аутизмі» та "Логопедія" із гостьовою лекцією завітала д. Емма Хокінз (Dr. Emma Hawkins), поведінковий аналітик з досвідом роботи понад 20 років зі школярами з аутизмом та системними порушеннями мовлення в одному із закладів освіти Англії.

06.04.23

 
Пані Емма презентувала результати своїх спостережень та проведених досліджень щодо поведінкових контрактів, які використовуються для керування проблемною поведінкою дітьми з РАС та порушеннями мовлення. Зокрема, студентами презентували не лише ефективність зазначеної технології у роботі з дітьми, а й особливості організації та впровадження власних досліджень в межах закладу освіти.

06.04.2023

 
Презентовані результати дослідження є актуальної сучасною науковою інформацією для здобувачів у контексті вивчення дисциплін "Методи керування поведінкою", "Альтернативна та додаткова комунікація".

06.0423

 
Дана зустріч була організована Софі Марі Ганевіч, старшим викладачем кафедри в межах.
0604.23
Щиро вдячні пані Еммі за приділений час, цікаву та змістовну інформацію!