Участь студентів другого (магістерського) рівня освіти ОПП Логопедія та ОПП Втручання при аутизмі у Студентській конференції "Перші кроки в науку" (9.11.2023)

09 листопада 2023 року пройшла традиційна Студентська конференція “Перші кроки у науку” Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Borys Grinchenko Kyiv University! Відкриття конференції розпочалось з вітальних слів Наталії Анатоліївни Клішевич, декана Факультету та Ірини Вікторівни Музиченко, заступника декана. 
У межах пленарного засідання з доповідями виступили Єлизавета Романівна БУРЯЧОК, студентка 3 курсу, спеціальності «Психологія» з темою «Вплив гендерних стереотипів на самореалізацію жінок» та Анастасія Михайлівна КОТЕЛЕВЕЦЬ, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи з темою «Презентація можливостей: перші кроки у написанні проєкту». 
Після пленарного відбулися секційні засідання. Цьогоріч здобувачі другого (магістерського) рівня освіти ОПП Логопедія та ОПП Втручання при аутизмі кафедри спеціальної та інклюзивної освіти представили свої наукові здобутки на чотирьох секціях за такими спрямуваннями: 
1) Теоретико-прикладні аспекти психолого-педагогічного супроводу дітей з розладами аутистичного спектра; 
2) Новітні технології логопедичного супроводу; 
3) Перспективи актуальних досліджень в сучасній логопедії; 
4) актуальні питання логопедичних досліджень в умовах сьогодення. 
Обговорення пройшли цікаво, інформативно, пізнавально та корисно для здобувачів!