Участь у тренінгу "Лідер - організатор волонтерської діяльності" (6.12.23)

6 грудня 2023 року студенти ОП Логопедія першого (бакалаврського) рівня мали неймовірну можливість брати участь у захоплюючому тренінговому занятті "Лідер - Організатор волонтерської діяльності", що було Катериною Бердичевською та Тетяною Шульгою з ВГО "Волонтер" для студентів групи ЛОГб 2-22-4.0д.

06.12.23

Під час тренінгу тренери надали дуже багато корисної інформації та практичних порад з планування проєктів, організації волонтерських груп, комунікації та управління командою. Експерти поділилися своїм багатим досвідом та відверто відповіли на всі наші запитання.

6.12.23

Хочемо подякувати організаторам за цей захоплюючий тренінг, що допоміг нам збагатити наші знання та навички у сфері волонтерства. Ми впевнені, що ці знання стануть надзвичайно корисними для наших майбутніх проєктів та допоможуть нам стати кращими лідерами у нашій спільній справі - допомоги і підтримки тих, хто цього потребує.

6.12

Віримо, що разом ми здатні змінювати світ до кращого, та тренінги, подібні до цього, лише підсилюють нашу віру та мотивацію!