Виїзне практичне заняття «Управління та методичний супровід навчального процесу в спеціальних закладах освіти» на базі ЗДО №9, м.Києва, 23.10.2023р.

Продовжуємо знайомити з нашими успішними практиками тісної співпраці із роботодавцями.
На цьому тижні в межах дисципліни «Менеджмент спеціальної та інклюзивної освіти» директор ЗДО №9, член ради роботодавців Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка та старший викладач кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Людмила Тищенко провела практичні заняття із здобувачами другого (магістерського) рівня ОП «Логопедія» та ОП «Втручання при аутизмі» у себе в закладі освіти.

23.10.23

 
Студенти були на практичному занятті «Управління та методичний супровід навчального процесу в спеціальних закладах освіти». У кабінеті директора пані Людмили познайомилися із документообігом керівника, його посадовими обов’язками і особливостями управління спеціальним закладом.
На другому практичному занятті студенти були в методичному кабінеті, де:
  • проаналізували запропоновану документацію вихователя-методиста спеціального закладу освіти та склали перелік документального забезпечення методичного кабінету;
  • проаналізували матеріали, які забезпечують успішну атестацію працівника закладу освіти;
  • склали перелік контрольних заходів вихователя-методиста або вчителя-методиста спеціального закладу освіти на один місяць;
  • проаналізували Положення закладу освіти про систему внутрішнього забезпечення якості освіти.
Впевнені, що така практична діяльність забезпечить успішне формування професійних, управлінських та лідерських навичок у наших здобувачів!