Гостьова лекція Наталії Тамоян "Особливості онтогенезу дітей із синдромом Дануна" (30.11.2023)

30 листопада 2023 року студенти 3 курсу освітньої програми Логопедія першого (бакалаврського) рівня межах дисциплін «Логопедія» та «Методика виховної роботи і соціальної адаптації дітей з ООП» мали унікальну можливість поспілкуватися з психологом, ігровим терапевтом, педагогом раннього віку, нейропсихологом, сімейним психологом та педагогом Спеціалізованого Центру раннього розвитку "Даун Синдром" Наталією Тамоян. Гостя запропонувала здобувачам лекцію на тему "Особливості отногенезу дітей із Синдромом Дауна". 

Пані Наталя розповіла студентам не тільки про особливості розвитку дітей із Синдромом Дауна, а й поділилася своїми практичними наробками щодо роботи з дітьми раннього і дошкільного  віку, продемонструвала практичні матеріали свого кабінету, як з ними працювати. 

Здобувачі активно включалися в роботу, ставили питання. Разом із пані Наталією обговорили практичні моменти роботи: утримання та активізація уваги дитини, секрети мотивації до роботи, як спілкуватися з родиною.

Отримані нові практичні знання та поради студенти зможуть застосувати у своїй професійній діяльності.

Щиро дякуємо пані Наталії і Спеціалізованому Центру Раннього Розвитку "Даун Синдром" за надзвичайно цікаві лекції і цінний матеріал для наших майбутніх логопедів.