Гостьова лекція Вадима Кобильченка "Практичні поради наукового експерта щодо написання магістерської роботи" (30.11.2023)

30 листопада 2023 року в межах дисципліни «Актуальні проблеми та методологія досліджень у спеціальній та інклюзивній освіті» відбулася гостьова лекція Вадима Володимировича Кобильченко доктора психологічних наук, професора, головного наукового співробітника Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України на тему: «Практичні поради наукового експерта щодо написання магістерської роботи».

До зустрічі долучилися викладачі кафедри та здобувачі 1 курсу другого (магістерського) освітнього рівня спеціальності «Спеціальна освіти» освітніх програм: «Логопеді», «Втручання при аутизмі», «Стратегії і практики інклюзивного навчання».

Вадим Володимирович докладно ознайомив магістрів із загальними засадами підготовки до наукової роботи, окреслив стилі спілкування магістранта та керівника, розкрив особливості теоретичного та емпіричного етапів дослідження, надав практичні поради щодо написання магістерської роботи. Зустріч відбулася в приємній атмосфері живої бесіди з реальними прикладами та безпосередньою дискусією. 

Основним акцентом та висновком зустрічі сало усвідомлення важливості ефективної співпраці між магістрантом та керівником, що ґрунтується на відповідальності магістранта, взаємоповазі та діловій комунікації. 

Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти висловлює щиру вдячність Кобильченко Вадиму Володимировичу за цікаву лекцію та презентований неймовірний досвід наукової роботи.

Бажаємо успіху нашим магістрам в їх наукових розвідках!