Участь в освітньому форумі «Діагностика мовлення» (18.11.2023)

18 листопада 2023 року здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти ОП Логопедія завітали на освітній форум “Діагностика мовлення”, який організований онлайн школою для логопедів "МЕГАЛОГОПЕД" під керівництвом Анни Волочай.

Із доповідями виступили досвічені логопеди-практики та презентували свої унікальні доробки з урахування викликів сучасності!

Оксана Потапенко з доповіддю на тему “Обстеження м'язів обличчя та язика при гіпер та гіпотонусі”; Валерія Коваленко “Діагностика немовленнєвих дітей”; Марія Корпош “Діагностика та виявлення дислексій. Побачити максимум до першого заняття”; Марія Чичановська “Діагностика дисграфії. Основні етапи та напрямки. Практичні поради”; Ольга Скорик “Обстеження звукової сторони мовлення”; Олена Славінська “Обстеження засвоєння граматичної будови мови”; Зоряна Ленів “Обстеження мовленнєвої компетентності старших дошкільників : авторський підхід”.

Цікаво, потужно, актуально! Прогресивні спікери! Важливі теми! Доступна інформація!

Зокрема, приємно в колі однодумців, колег зустріти і випускників кафедри спеціальної та інклюзивної освіти попередніх років, які продовжують вдосконалюватися та поглиблювати свої знання.

Дякуємо Анні Волочай за запрошення.