Зустріч студентів третього курсу з відвідувачами та фахівцями Спеціалізованого центру раннього розвитку Даун Синдром (18.11.2023)

18 листопада 2023 р. студентки третього курсу освітньої програми Логопедія, першого (бакалаврського) рівня спільно з викладачем кафедри Веронікою Мельник у межах проходження навчальної практики відвідали ГО Спеціалізований центр раннього розвитку Даун Синдром (вул.Л.Лук'яненка, б.9, ГО Uniclub). У центрі дівчата познайомились із створеним розвитковим простором для дітей різного віку та різними потребами.

Студентки уважно спостерігали за роботою логопеда, в якій їх найбільше зацікавило успішне використання наочного підкріплення в усіх елементах заняття. Особливо наші дівчата раді, що вдалось побачити прийоми ефективної взаємодії дорослого з дитиною в ігровій діяльності, які вони одразу відпрацювали самостійно.

У результаті, відвідувачі центру в захваті від підготовки наших старанних студенток, фахівці закладу вдячні активній участі представників Кафедри в проведенні різноманітних заходів, а студентки здобули незабутні враження.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку.