Участь студентів і викладачів у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми логопедії та логопсихології» 18-19.10.2023р.

18 та 19 жовтня 2023 року в межах роботи ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми логопедії і логопсихології» доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Наталія Бабич та здобувачі другого (магістерського) рівня Марія Михайлюк та Олеся Іванова були учасниками заходу, збагатили свій професійний досвід новими знаннями й інноваціями, які представили провідні науковці в галузі логопедії та логопсихології. Учасники взяли активну участь у роботі круглих столів.

18 19.10.23

На круглому столі «Міждисциплінарні підходи та тенденції розвитку логопедичної теорії і практики в Україні» Марія Михайлюк під керівництвом наукового керівника Наталії Бабич представила результати своєї наукової роботи «Дослідження профілю «ідеального» логопеда очима батьків у контексті удосконалення підготовки вчителя-логопеда». Дослідження викликало неабияку зацікавленість серед колег та отримало чимало позитивних відгуків.

18 19.10.23

Олеся Іванова під керівництвом наукового керівника Наталії Лопатинської презентувала своє дослідження «Розвиток комунікативних навичок у дітей молодшого шкільного віку із розладами аутистичного спектра».

18 19.10

Пишаємося нашими молодими науковцями! Бажаємо успіхів під час захисту магістерських досліджень!