Підписання Декларації про академічну доброчесність студентами 1 курсу другого (магістерського) рівня освіти заочної форми, які навчаються за освітньою програмою “Логопедія”

Дотримання корпоративної культури Університету викладачами кафедри спеціальної та інклюзивної освіти та студентами спеціальності «Спеціальна» освіта – невіднятна складова навчання на Факультеті психології, соціальної роботи та спеціальної освіти. Академічна доброчесність не просто сукупність етичних принципів, якими мають керуватись усі учасники освітнього процесу. Академічна доброчесність – це також і зобов’язання студентів та викладачів щодо дотримання та впровадження цих принципів під час навчання, викладання та проведення наукової діяльності. Тому для забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досягнень традиційно відбувається підписання зі студентами 1 курсів Декларації про академічну доброчесність.

29.09.23_декларація_23_маг.jpg29.09.23 декларація 23 маг1

  29 вересня 2023 року студенти 1 курсу другого (магістерського) рівня освіти, які навчаються на освітній програмі «Логопедія» були ознайомлені із засадами дотримання норм академічної доброчесності під час навчання, про зобов’язання та усвідомлення відповідальності за порушення етичних принципів.


29.09.23 декларація 23 маг2

29.09.23 декларація 23 маг3

    Студенти мали змогу поставити питання та надати зворотний зв'язок щодо розуміння значущості впровадження принципів академічної доброчесності під час навчання на освітній програмі та написання фахового магістерського дослідження.