Індивідуальна освітня траєкторія здобувачів освіти другого (магістерського) рівня освіти

       18 вересня 2023 року пройшла онлайн зустріч здобувачів освітньої програми «Логопедія» другого (магістерського) рівня освіти із гарантом Наталією Бабич, завідувачкою кафедри Оленою Мартинчук та викладачами кафедри Романом Павлюком, Аліною Медицькою. 

       Гарант освітньої програми, Наталія Миколаївна,  ознайомила зі змістом освітньої програми, логікою викладання дисциплін. Відбулась презентація блоків вибіркових дисциплін: «Міофункціональна терапія», «Психологічні технології в логопедичній роботі», «Терапія мовлення дорослих». Кожен блок має свої особливості та специфіку.

       Аліна Костянтинівна презентувала блок дисциплін «Міофункціональна терапія», який скомпонований відповідно до сучасних запитів ринку праці до логопеда та спрямований на набуття здатності працювати в команді із фахівцями ортодонтичного профілю.

      Олена Валеріївна розповіла про блок «Психологічні технології в логопедичній практиці», що спрямований на поглиблення фахових компетентностей щодо опановування студентами ефективними психологічними технологіями, що охоплюють як діагностичний, так і психокорекційний напрями. 

      Наталія Миколаївна розкрила блок «Терапія мовлення дорослих», який об’єднує дисципліни, що розкривають напрями, зміст та технології роботи логопеда з дорослими людьми, які мають мовленнєві та комунікативні обмеження різного характеру.

      Роман Олександрович представив і пояснив процедуру обрання дисциплін із каталогу Університету. Студентів ознайомили із загальноуніверситетським каталогом, зокрема з дисциплінами, що розміщені в ньому і спрямовані на формування фахових компетентностей майбутніх логопедів.

      До зустрічі доєднались студенти-магістри та випускники минулих років. Студенти мали змогу поставити запитання щодо кожного з блоків дисциплін на вибір. Випускники поділились своїм досвідом навчання на освітній програмі та враженнями від вивчення вибіркових дисциплін.

      Бажаємо нашим студентам фахового та особистісного зростання в процесі навчання в Університеті Грінченка за обраною ними освітньою програмою!